Iklan Billboard 970x250

Carantina Timisoara | Timișoara Intră In Carantină De Noapte In Weekend Oamenii Vor Putea Ieși Din Casă Cu Declarație Digi24

Iklan 728x90

Carantina Timisoara | Timișoara Intră In Carantină De Noapte In Weekend Oamenii Vor Putea Ieși Din Casă Cu Declarație Digi24

Timisoara si cele patru comune limitrofe vor iesi din carantina instituita in urma cu doua saptamani dupa ce membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU Timis au respins sambata seara propunerea de prelungire a starii restrictive pentru inca 7 zile. Specialiștii din cadrul DSP Timiș au propus în urma analizei epidemiologice prelungirea carantinei cu șapte zile pentru Timișoara Dumbrăvița Moșnița Nouă.


Carantină De Noapte In Timisoara In Weekend După Ce Incidenţa A Ajuns La 4 49 Tot In Weekend Magazinele Vor Avea Program Pană La Ora 18

Persoanele care au certificat verde vor putea ieși din casă și de la acest prag prin introducerea unei noi excepții.

Carantina timisoara. In aceste conditii deocamdata Timisoara scapa de interdictiile anuntate ieri respectiv carantina de noapte si inchiderea magazinelor la ora 18 in weekend situatie care se poate schimba daca. Infractorii români din Viena chef uriaş cu manele şi bunătăţi transmis în direct din puşcărie. 021 4144456 sau 021 4144425.

Moravița și Bucovăț intră complet în carantină după ce rata de infectare a depăsit 7 la mie potrivit opiniatimisoareiro. Militari participa alaturi de politisti la controlul documentelor conducatorilor auto ca urmare a decretarii carantinei la nivel national in vedrea limitarii raspandirii imbolnavirilor cu coronavirus miercuri 25 martie 2020 in Timisoara. Astfel Timișoara intră intr-un nou scenariu în care se reinstituie carantina de noapte în weekend între orele 2000 și 500 iar vineri sâmbătă și duminică magazinele se.

1 day agoCarantina de noapte la final de săptămână a fost instituită şi lîn alte nouă localități - Dumbrăviţa Ghiroda Giroc Dudeştii Noi Parta Pădureni Sacoşu Turcesc Giulvăz şi Jimbolia. 1 day agoComitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a actualizat miercuri 22 septembrie restricțiile. Programare online prin platforma Vaccinare COVID-19.

De asemenea în zilele de vineri sâmbătă și duminică magazinele se vor închide la ora 1800. De luni până joi se. Prelungirea dictata de la Bucuresti ne face sa ne intrebam de ce mai e nevoie de parerea provinciei.

Astfel potrivit Primăriei Timișoara circulația în afara locuinței este interzisă în zilele de vineri sâmbătă și duminică în intervalul 2000-0500 cu anumite excepții. Astfel circulatia intre orele 2000-0500 in zilele de vineri. 1 day agocarantina timisoara 55 Comentarii Filtreaza comentariile Arata toate comentariile Foarte bun 10 sau mai mult Bun 5 sau mai mult Mediu 0 sau mai mult Rau -5 sau mai rau Foarte rau.

După scandalul în care carantina a fost impusă de la Centru după ce CJSU Timiș a votat împotriva carantinării Timișoarei autoritățile locale au făcut un pas înapoi și au votat miercuri prelungirea acestei măsuri pentru însă 7 zile. Carantina de noapte se instituie în weekend la Timișoara după ce incidența a sărit pentru a treia zi consecutiv de 4 la mia de locuitori. Se ridica carantina la Timisoara dar si la Dumbravita Giroc Ghiroda si Mosnita Noua.

Autoritatile au decis instituirea carantinei de noapte la Timisoara in urma cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu coronavirus incidenta atingand 449 la mia de locuitori. În alte două. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi pentru a decide dacă va fi sau nu prelungită carantina pentru Timișoara și localitățile limitrofe.

1 day agoCarantina de noapte în weekend a fost instituită și la Dumbrăvița Ghiroda Giroc Dudeștii Noi Parța Pădureni Sacoșu Turcesc Giulvaz și Jimbolia. În plus copiii până în 12 ani nu mai trebuie testați. Pentru a putea iesi din case noaptea timisorenii vor trebui sa completeze declaratia pe propria raspundere ce pot fi descarcate AICI.

Rusia ar putea repeta scenariul Crimeea în Basarabia istorică acum 14 ore. 1 day agoTimisoara intra intr-un nou scenariu in care se reinstituie carantina de noapte in weekend intre orele 2000 si 500 iar vineri sambata si duminica magazinele se vor inchide la orele 1800. Astfel în zilele de vineri sâmbătă și duminică.

1 day agoCoeficientul infectărilor cumulate la 14 zile raportate la 1000 de locuitori a trecut de 4 la Timișoara ceea ce înseamnă că în oraș dar și în alte localități din județ revine carantina după ora 2000 momentan în weekend. Timisoara primul mare oras din tara in care va fi instituita carantina de noapte. Programare printr-un medic de familie.

Totusi carantina de noapte se mentine pe toata durata saptamanii in localitatile cu o rata de infectare de peste 75 cazuri la mia de locuitori. 1 day agoRevine carantina de noapte în Timişoara. Carantina a fost prelungită miercuri pentru încă 7 zile în Timișoara după votul în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

1 day agoOrașul Timișoara intră în carantina de noapte în weekend după ce rata de infectare a trecut de 4 cazuri la mia de locuitori. În weekend după ora 2000 se iese doar cu declaraţie magazinele se închid mai devreme acum 17 ore. Localitățile Moraviţa şi Bucovăţ intra complet în carantină timp de 2 săptămâni după ce rata de infectare a depăşit 75 la mie.

Programare telefonică prin call-center-ul platformei de vaccinare. 1 day agoTimișoara este primul mare oraș din România unde va fi instituită carantina de noapte în weekend după ce rata de infectare a trecut de 4 cazuri COVID la mia de locuitori. 13 hours agoTimișoara scapă momentan de carantină după ultimele modificări pe plan național care reglementează trecerea în carantina de weekend la incidența de 6 la mie.

Deputatul de Timis Marilen Pirtea dupa decizia lui Arafat de a tine inca 3 zile in carantina Timisoara. Persoanele peste 65 de ani cazurile sociale sau persoanele nedeplasabile pot fi programate telefonic prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului.


Carantină De Noapte In Timisoara Rata De Infectare Este De Peste 4 Cazuri La Mia De


Breaking Timișoara Intră In Carantină De Luni Arafat Dacă Incepem Acum E Posibil Să Se Incheie Carantina In 14 21 De Zile Restricții Mai Dure In Weekend Fritz Am Votat Cu


Cu O Zi Inainte De Intrarea In Carantină Timișorenii Au Petrecut La Terase Ultima Zi Am Ieșit Să O Petrec Ca Să Revenim La Normal Digi24


Timișoara Primul Mare Oraș Din Romania Unde Va Fi Instituită Carantina De Noapte In Weekend Carantină Totală In Alte Două Localități Din Timiș Hotnews Mobile


Carantină Degeaba Rata De Infectare A Crescut In Timisoara După O Săptămană De Carantină De La 7 49 La 7 97


Gycifai7stkkmm


3 Localitati Din Timis In Carantina Alte Doua In Carantina De


Breaking News Carantină De Weekend In Timișoara


Timișoara Este Primul Mare Oraș Din țară In Care Va Fi Instituită Carantina De Noapte Intre Orele 20 05 In Zilele De Vineri Sambătă și Duminică In Condițiile In Care Incidența Covid A


Timișoara Intră In Carantină De Noapte In Weekend Oamenii Vor Putea Ieși Din Casă Cu Declarație Digi24


0zhhalbyefyznm


Timișoara Iese Din Carantină La Miezul Nopții In Urma Unei Decizii A Cjsu Digi24


Timisoara In Carantină Apel La Populaţie Să Respecte Cu Stricteţe Noile Măsuri Impuse Agerpres Actualizează Lumea


Timisoara Scapa Deocamdata De Carantina De Noapte In Weekend


Primarul Timișoarei Se Opune Carantinei De Noapte In Weekend De Ce De La 18 00 Cei Cu Certificat Verde Să Fie Pedepsiți Digi24


Revine Carantina De Noapte In Timisoara In Weekend După Ora 20 00 Se Iese Doar Cu Declaraţie Magazinele Se Inchid Mai Devreme


S A Instituit Carantina De Noapte In Weekend La Timisoara Dumbravita


Timișoara Nu A Mai Prelungit Carantina Deși Rata De Infectare A Crescut Președintele Cj A Fost Eliminată Măsura Nedreaptă Digi24


Carantină De Noapte In Timisoara In Weekend News Ro

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post